Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Amsterdam iz Dalmacije za 64 eura povratno

 
     

 

Jedan od najpopularnijih niskotarifnih prijevoznika Easyjet nudi povoljne karte iz Splita i Dubrovnika prema Amsterdamu po cijeni od samo 64 eura povratno tijekom proljeća za razne datume. S obzirom na činjenicu kako je proljeće najljepše razdoblje u Amsterdamu i okolici, posebice kada procvjetaju polja tulipana u obližnjim Keukenhof vrtovima, ova akcija čini se odličan izbor za sve koji vole planirati putovanja unaprijed. Ponekad je moguće dobiti i povoljnije karte, putem posrednika. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es stranice ili sličnih posrednika potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi mogu se pronaći za datume:

Dubrovnik

09. 05. - 19. 05.

16. 05. - 19. 05.

Split

08. 05. - 21. 05.

15. 05. - 21. 05.

05. 06. - 11. 06.

Cijene za letove tijekom drugih datuma potražite OVDJE.

Datume je moguće kombinirati. U cijenu karata su uključene sve takse i pristojbe. Podsjetimo, Easyjet dozvoljava ručnu prtljagu koja ne prelazi dimenzije 56x45x25 cm. Predana prtljaga se naplaćuje.


Zračna luka Schiphol među najvećim je zračnim lukama na svijetu te je odlično povezana sa Amsterdamom ali i cijelom Nizozemskom. Većina glavnih destinacija u Nizozemskoj dostupna je sa Schiphola izravno ili s jednim presjedanjem željezničkim linijama. Koristite strojeve za naplatu ili stolove za karte. Svi strojevi prihvaćaju kreditne ili debitne kartice, ali zahtijevaju čipove i PIN-ove.

Kako biste povoljnije došli do centra Amsterdama, možete kupiti Amsterdam Travel Ticket, koji uključuje povratnu kartu vlakova do i od Schiphol do bilo koje od Amsterdamskih postaja, plus neograničeno putovanje na svim GVB tramvajima, metro i (noćnim) autobusima za 1, 2 ili 3 dana.

Željeznički kolodvor u Schipholu nalazi se pod zemljom pod glavnom dvoranom zračne luke; Vlakovi za Amsterdam Centraal obično se kreću od platforme 1 ili 2. Napomena: ponekad se u zadnji čas promijeni platforma na koju vlak stiže. Informativni znakovi se ažuriraju kada vlak ulazi u tunel. To je ista platforma, iako je važno na kojoj strani vlak prestaje. Zato ćete vidjeti puno mještana i turista koji čekaju samo na kraju pokretnih stepenica ili stepenica. Naposljetku idu na pravi put kad se ažuriraju

Ne zaboravite prije putovanja pročitati i naš VODIČ KROZ AMSTERDAM

Tijekom jesenjih mjeseci dostupni su povoljni letovi iz Zagreba prema Amsterdamu. Provjerite cijene i mogućnosti za letove od Zagreba do Amsterdama.

Smještaj

Smještaj u Amsterdamu ovisi o potražnji, te stoga u ljetnim mjesecima cijene mogu ići značajno gore, dok su zimi nešto manje. Također cijene variraju ovisno o tome putuje se li tijekom vikenda ili tijekom tjedna. Zimi je moguće naći i povoljnije smještaje, no prosječno je cijena smještaja kao navedena.

Potražite najpovoljniji smještaj u Amsterdamu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Amsterdam ima jednu od najraširenijih Airbnb baza.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-11-27Aktualno:

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

New York iz Milana za 292 eura povratno

Pariz iz Trevisa za 20 eura povratno

Valencija iz Trsta za 24 eura povratnoPovezano:

Amsterdam

Amsterdam iz Ljubljane za 58 eura povratno

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratno

Zamrznuti amsterdamski kanali

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

New York iz Milana za 292 eura povratno

Krakov

Igor u Indokini: Malezija

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

Bohemijska Švicarska NP

Najljepša bajkovita selaPogledajte još:

Krakov


Igor u Indokini: Malezija


Gdje vidjeti polarnu svjetlost?


Bohemijska Švicarska NP


Najljepša bajkovita sela