Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Kanarski otoci za 50 eura iz Milana povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi povoljne karte za samo 50 eura povratno do Lanzarotea, jedne od najpopularnijih destinacija na Kanarskim otocima, španjolskoj otočnoj skupini na Atlantskom oceanu, u blizini afričke obale. Povratno letovi dostupni su iz zračne luke Bergamo. Ponekad je raznim posrednicima moguće dobiti i povoljnije karte. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

12. 01. - 19. 01.

14. 01. - 21. 01.

17. 01. - 24. 01.

19. 01. - 24. 01.

21. 01. - 31. 01.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Do Milana je najjednostavnije stići izravnom autobusnom linijom Flixbusa koja se nedavno otvorila, a pri čemu su dostupne cijene već od 9 eura po smjeru. Ipak češće su dostupne karte po cijeni od 29 eura pa na dalje. Karte se mogu kupiti na stranicama Flixbusa odnosno na poveznici u nastavku:

Zagreb - Milano (od 29 eura)

Alternativno, može se doći kombinacijom autobusa i vlaka preko Trsta. Prednost je pri tome što je na raspolaganju veliki broj linija i termina polaska pa je lakše prilagoditi letu. Ukoliko se kupe karte za vlak dovoljno unaprijed, cijene vlaka između Trsta i Milana kreću se od 19 eura na dalje. 

Više informacija kako kupovati karte za vlak u Italiji potražite na našem Vodiču za putovanje Italijom vlakom

Od Rijeke i Zagreba do Trsta moguće je redovnim linijama Autotransa te Črnja Toursa pri čemu su dostupne povratne karte već od 112 kuna. Karte iz Zagreba kupite na stranicama AK Zagreb dok karte iz Rijeke kupite na stranicama Autotransa.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Milana po cijenama već od 66 eura. 

Od glavnog kolodvora u Milanu do svih zračnih luka prometuje autobus po cijeni od 5 eura. Karte možete kupiti na stranicama prijevoznika Terravision

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Lanzarote iznosi već od:
- autobus Zagreb - Milano (58 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (10 eur)
- let Milano - Reykjavik (50 eur)
UKUPNO: 887 kuna

Lanzarote je otok unutar arhipelaga Kanarskih otoka, te se nalazi na sjeveroistočnom kraju otočja, udaljen 140 kilometara od obale zapadne Sahare. Zahvaljujući svojim prirodnim i geološkim osobitostima, ovaj je pretežno planinski otok vulkanskog podrijetla od. 1993. godine zaštićen kao UNESCO rezervat biosfere. Jedno je od najpopularnijih odredišta za turiste na Kanarskim otocima, a osim prekrasnim plažama, privlači i aktivnostima kao što su ronjenje, surfanje, planinarenje i brdski biciklizam. Ugodna klima nudi dovoljno toplog i sunčanog vremena gotovo kroz cijelu godinu.

Pogledajte i naš fotopis sa otoka Lanzarote.

Smještaj

Tijekom predsezone mogu se pronaći relativno povoljni smještaji na Kanarskim otocima, pri čemu je krevet u hostelu dostupan za već nešto više od stotinjak kuna po noćenju. Tijekom ljetnih mjeseci cijene su značajno više.

Jedan od najboljih i najpovoljnijih hostela na Lanzaroteu jest Surfhouse Hostel Famara, smješten u malom mjestašcu Famara, 24 kilometra od glavnog mjesta Puerto del Carmen. Hostel se nalazi neposredno uz prekrasnu pješčanu plažu te nudi smještaj u novim četverokrevetnim spavaonicama. Na raspolaganju je aparat za kavu, a unutar hostela se mogu iznajmiti i bicikli za razgledavanje otoka, kao i za brdske biciklističke uspone. Također osoblje hostela nudi uslugu povoljnog iznajmljivanja vozila. Nude se i paketi za surfanje, organizirano planinarenje te ronjenje u sklopu hostela.

Ukoliko tražite dvokrevetnu sobu, najpovoljniji te relativno dobar izbor je Casa Kiki Guest House sa ponudom dvokrevetnih soba smještena u mjestašcu Cucillo. Nedostatak jest što su navedeni apartmani smješteni oko tri kilometra od obale, no s druge strane ovaj smještajni kapacitet nudi mogućnost korištenja vlastitog bazena za sve goste. Postoji i mogućnost samostalnog pripremanja hrane u zajedničkoj kuhinji. Sobe su nove i uredne, a većina ih nudi i balkon sa pogledom.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj na Lanzarote

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-09-10Aktualno:

Mauricijus iz Milana za 416 eura povratno

Maroko iz Venecije za 38 eura povratno

Tajland iz Milana za 377eura povratno

Japan iz Budimpešte za 377 eura povratno

Amsterdam iz Ljubljane za 58 eura povratnoPovezano:

Bilbao - srce Baskije

Barcelona

Sevilla

Valencija iz Trsta za 36 eura povratno

Ibiza iz Venecije za 19 eura povratno

Palma iz Venecije za 38 eura povratno

Tajland iz Milana za 377eura povratno

Amsterdam iz Ljubljane za 58 eura povratno

Sicilija iz Trsta od 30 eura povratno

Maroko (II. dio)

Oktoberfest

Maroko (I. dio)

Kajakom na more

Silba: otok plaža i pješakaPogledajte još:

Maroko (II. dio)


Bilbao - srce Baskije


Oktoberfest


Maroko (I. dio)


Kajakom na morePovoljno autobusom: