Portal za samostalna putovanja i backpacking

Kina iz Budimpešte već od 392 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Shangai airlines trenutno nudi odlične cijene za povratne letove prema Kini, prema gradu Ningbo iz Budimpešte, za samo 392 eura povratno. Zahvaljujući navedenoj akciji moguće je putovati u najmnogoljudniju zemlju svijeta po relativno dobrim cijenama i iz naše zemlje.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

09. 11. - 16. 11.

16. 11. - 23. 11.

23. 11. - 30. 11.

04. 12. - 18. 12.

Datume je moguće kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe, ručna prtljaga te predana prtljaga do 20 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Kina, zemlja s tisućljetnom poviješću, intrigantnom kulturom i prekrasnim krajolicima, postaje sve popularnija turistička destinacija za putnike širom svijeta. I dok mnogi znaju za poznate atrakcije poput Velikog Zida i Pekinga, mali dragulj istočne Kine, Ningbo, često ostaje zapostavljen. Ningbo je gradić smješten na obali Istočnog kineskog mora, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, slikovitim pejzažima i modernom urbanom okruženju. Jedno od najpoznatijih odredišta u Ningbu je čaroban Tianyi Pavilion Garden, najstarija kineska knjižnica, izgrađena prije više od četiri stoljeća. Ovdje možete prošetati kroz šareni vrt i uživati u mirnom okruženju s antiknim knjigama i rukopisima. Za ljubitelje povijesti, Ningbo nudi bogatstvo muzeja i povijesnih atrakcija. Muzej Ningbo, poznat po svojim vrijednim arheološkim zbirkama, pruža dubok uvid u bogatu prošlost regije. Također, možete posjetiti Drum Tower i Tianfeng Tower, dvije iznimne znamenitosti koje svjedoče o bogatoj povijesti Ningba. Luksuzni hoteli, restorani s vrhunskom kineskom kuhinjom i živahni noćni život čine ovaj grad idealnim polazištem za putovanje u Kinu. Osim toga, Ningbo može poslužiti kao savršeno polazište za istraživanje ostalih mjesta u Kini zbog svojeg značaja kao važno prometno čvorište.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2023-10-24Pratite nas:Aktualno:

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratno

Ryanair dolazi u Sarajevo

Jordan za 29 eura povratno iz Trevisa

Kirgistan iz Budimpešte za 102 eura povratno

Malta iz Zagreba za 38 eura povratnoPovezano:

Najveći drveni Buda opet otvoren za javnost

Peking iz Budimpešte za 298 eura povratno

Kina iz Beograda za 312 eura povratno

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratno

Ryanair dolazi u Sarajevo

Jordan za 29 eura povratno iz Trevisa

Malta: Sve što trebate znati

Ptuj

Velika Planina

Gacka

LastovoPogledajte još:

Malta: Sve što trebate znati


Ptuj


Velika Planina


Gacka


Lastovo