Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Lisabon za 35 eura povratno iz Beča

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Trenutno su dostupne dosta dobre cijene za putovanje do glavnog grada Portugala, Lisabona iz Beča tijekom zime. Pri tome je moguće pobjeći od hladnih europskih zima u nešto topliji Portugal. Posebice ukoliko iskoristite Lisabon kao polazište i zaputite se južnije prema Algarveu gdje traje gotovo stalno ljeto. Dostupni su letovi već za 30 eura povratno tijekom prosinca.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

20. 01. - 03. 02.

22. 01. - 03. 02.

27. 01. - 03. 02.

Datume je moguće kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Do Beča se može najjednostavnije iz Hrvatske doći sa postojećim svakodnevnim linijama iz Zagreba po relativno povoljnim cijenama. Karte se mogu kupiti na stranicama autobusnog kolodvora Zagreb. Ukoliko kupujete povratnu kartu, vodite računa o prijevozniku, jer karte vrijede samo za iste prijevoznike. Također je veoma dobra opcija Flixbus autobus koji je dostupan često po cijenama od samo 69 kuna po smjeru. 

Flixbus nudi izravne autobusne linije iz Zagreba do zračne luke u Beču za samo 138 kuna

Do zračne luke možete iz središta grada doći najpovoljnije linijom S-bahn S7 po cijeni od 2.40 eura po smjeru. Vlakovi voze oko pola sata i kreću svakih pola sata od 5:00 ujutro do ponoći. 

Također možete iskoristiti i GoOpti prijevoz od Zagreba izravno do bečke zračne luke. 

Prema tome, cijena povratnog putovanja od Zagreba do Lisabona iznosi:
- autobus Zagreb - Beč Zračna luka (280 kn)
- let Beč - Zakintos (35 eur)
UKUPNO: 539 kuna

Glavni grad Portugala i najzapadniji glavni grad kopnenog dijela Europe nalazi se na sedam brežuljaka pored širokog ušća rijeke Tejo. Grad je važna lluka, gospodarski centar, kulturno središte i uspješan spoj portugalske bogate povijesti i živopisne suvremene kulture. Kao takav, privlači svojim bijelim izbijeljenim vapnenačkim zgradama, intimnim uličicama i laganim šarmom koji ga čini popularnim tijekom cijele godine. Lisabon je također glavni grad Lisabonske regije, koji obuhvaća mnoga druga prekrasna turistička odredišta, kao što su dvorci Sintre sa UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine, ljetovališta Estoril i Cascais te najzapadnija točka kontinentalne Europe Cabo da Roca, muzeji i svjetski poznata glazba fado.

Smještaj 

Lisabon ima relativno povoljan smještaj uslijed velike konkurencije, posebice ukoliko tražite smještaj u hostelima.

Dobar izbor je pri tome HUUX Hostel koji ima terasu i zajednički dnevni boravak. Oko 1,7 km od Avencije Liberty, nekretnina je također blizu Rossia. Objekt se nalazi u okrugu Santo Antonio, a nacionalno kazalište Dona Maria II udaljeno je 1,8 km. U hostelu se svaka soba sastoji od ormara. S zajedničkom kupaonicom opremljenom sa kadom i sušilom za kosu, sobe u hostelu HUUX također pružaju gostima besplatni WiFi. Amoreiras je udaljen 2 km od smještaja. Najbliža zračna luka je zračna luka Humberto Delgado, 7 km od objekta.

Ostale povoljne smještaje u Berlinu te trenutne akcije i popuste na smještaj potražite pomoću naše tražilice smještajnih kapaciteta u Lisabonu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2019-10-07Aktualno:

Barcelona iz Zagreba za 90 eura povratno

Berlin iz Pule za 26 eura povratno

Malta iz Beča za 22 eura povratno

Egipat iz Beograda za 110 eura povratno

Berlin za 69 eura povratno iz ZagrebaPovezano:

Top deset Portugala

Porto

Algarve iz Beča za 24 eura povratno

Porto iz Pule za 69 eura povratno

Porto iz Milana za 34 eura povratno

Barcelona iz Zagreba za 90 eura povratno

Berlin iz Pule za 26 eura povratno

Malta iz Beča za 22 eura povratno

Najljepši romantični izleti

Spavanje u zračnoj luci

Planinarenje zimi: kako se pripremiti

Najbolja adventska putovanja

Najljepši dvorci HrvatskePogledajte još:

Najljepši romantični izleti


Spavanje u zračnoj luci


Planinarenje zimi: kako se pripremiti


Najbolja adventska putovanja


Najljepši dvorci Hrvatske