Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


<

London iz Zagreba za 26 eura povratno

 
       

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik nudi veoma povoljne letove do Londona u posezoni, pa su ako dostupni letovi već za 26 eura iz Zagreba. Letovi su dostupni tijekom listopada i studenog te predstavljaju odličnu priliku za odlazak u glavni grad Velike Britanije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

10. 10. - 15. 10.

15. 10. - 20. 10.

20. 10. - 27. 10

Navedene letove moguće je kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

Dostupni su i povoljni letovi iz Zadra do Londona

Također cijene možete provjeriti na službenim stranicama Ryanaira.


U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Prijevoz od zračne luke do središta grada u Londonu je relativno skup, no jedna zanimljiva opcija postaje National Express, koji nudi prijevoz do centra Londona za oko četiri funte.

Značajno brži ali i dvostruko skuplji prijevoz je laka željeznica. Stansted Express povezuje zračnu luku s centrom Londona za 7 funti. Vlak kreće svakih petnaestak minuta.

Smještaj 

Smještaj u Londonu je relativno skup s obzirom na veliku potražnju. Cijene rastu kako se približava ljetna sezona, no ipak u Lipnju su dostupne relativno povoljne cijene smještaja u određenim hostelima. Grad nudi širok izbor hostela i smještaja u dvokrevetnim sobama u pensionima, ali isto tako nude se i veoma dobri apartmani. 

Ukoliko tražite povoljan i kvalitetan smještaj sa doručkom po popularnoj cijeni, preporučujemo Hostel Ventura smješten svega 5 minuta hoda od željezničkog kolodvora Deptford. Objekt nudi spavaonice. Uz nadoplatu su dostupni skladište prtljage, ormarići u sobi i praonica rublja. Sve spavaonice uključuju besplatni WiFi, čistu posteljinu i kupaonicu s toplom vodom dostupnom 24 sata. U sklopu hostela Venture na raspolaganju je zajednički salon s velikim TV-om ravnog ekrana i stolom za biljar. Hostel je otvoren 24 sata dnevno.

Pretraži najpovoljniji smještaj u Londonu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2021-09-20Aktualno:

Oslo iz Zagreba za 10 eura povratno

Krakov iz Zadra za 13 eura povratno

Cipar iz Budimpešte za 18 eura povratno

Egipat iz Beča za 54 eura povratno

Tunis ukida obvezne testove za cijepljenePovezano:

London iz Trsta za 26 eura povratno

London iz Trsta od 11 eura povratno

London iz Zadra za 40 eura povratno

Krakov iz Zadra za 13 eura povratno

Egipat iz Beča za 54 eura povratno

Tunis ukida obvezne testove za cijepljene

Bled

Gacka

Nacionalni park Brijuni

Krapanj

Najljepše plaže PagaPogledajte još:

Bled


Gacka


Nacionalni park Brijuni


Krapanj


Najljepše plaže Paga