Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Marseille iz Zadra za 20 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi veoma povoljan let na otvaranju sezone do Marsseillea u Francuskoj iz Zadra. Cijena leta je samo 20 eura. Ponekada je moguće raznim posrednicima učiniti ove cijene i manjima. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

25. 03. - 28. 03.

Letovi po povoljnijim cijenama već od tridesetak euro ili tek nešto malo više dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Do središta Marseillesa može se doći autobusom ili metro linijom po cijeni od 8 eura po smjeru.

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zadra do središta Marseillesa iznosi već od:
- let Pula - Marseilles (20 eur)
- prijevoz do centra grada (16 eur) 
UKUPNO: 267 kuna

Marseille je važno lučko čvorište na Mediteranu te drugi po veličini grad u Francuskoj. Zahvaljujući povoljnom položaju luke u Lionskom zaljevu, na Sredozemlju, Marseille ima tisućljetnu tradiciju pomorstva. Pogodnosti koje ova luka pruža za povezivanje sredozemnih pomorskih putova sa sjevernom Europom koristili su i njeni najstariji stanovnici, prije 2600 godina. Marseille je kombinacija bogatog i jedinstvenog nasljeđa i jako dinamičnih kulturnih aktivnosti, a uz sve to grad je smješten na izuzetno povoljnom mjestu, u zaljevu s mnogo prelijepih uvala. Kozmopolitski i multietnički Marseille sa svojim gostoprimljivim stanovnicima može predočiti posjetiteljima sve čari Provanse. Sve veći broj svjetskih putnika, koji posjećuju Marseille i njegovu širom svijeta poznatu okolicu, oduševljavaju se brojnim otocima, načičkanim oko luke koja dominira svojom veličinom. Najpoznatiji otok je Chateau d'If, na kojem je bio zatočen grof Monte Christo.

Smještaj

Cijene smještaja u Marseillesu kreću se od stotinjak kuna na gore, ovisno o vrsti smještaja i položaju.

Veoma dobar izbor povoljnog smještaja jest Hotel Vertigo Centre koji se nalazi u središtu Marseilla, na svega pet minuta hoda od željezničkog kolodvora TGV vlakova St Charles i 10 minuta hoda od Stare luke. U okviru objekta dostupan je besplatni WiFi. Sve različito uređene sobe hostela Vertigo Centre obuhvaćaju vlastitu kupaonicu. Pojedine uključuju balkon.Gosti mogu koristiti kuhinju i opustiti se u salonu s TV-om ili uz piće u baru. Na raspolaganju je dvorište.

Najpovoljniji izbor apartmana i dvokrevetnih soba nudi Chinese room, sa cijenama već od 220 kuna na dalje. U sklopu soba uključene su i privatne kupaonice i razni drugi sadržaji.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Marseilleu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-03-09Aktualno:

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

New York iz Milana za 292 eura povratno

Pariz iz Trevisa za 20 eura povratno

Valencija iz Trsta za 24 eura povratnoPovezano:

Pariz iz Trevisa za 20 eura povratno

Pariz iz Zadra za 46 eura povratno

Nica iz Splita za 49 eura povratno

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

New York iz Milana za 292 eura povratno

Krakov

Igor u Indokini: Malezija

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

Bohemijska Švicarska NP

Najljepša bajkovita selaPogledajte još:

Krakov


Igor u Indokini: Malezija


Gdje vidjeti polarnu svjetlost?


Bohemijska Švicarska NP


Najljepša bajkovita sela