Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Niskotarifni letovi prema Indiji?

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Islandski niskotarifni prijevoznik WOW air najavio je prve povoljne niskotarifne letove iz Velike Britanije do Indije, s cijenama od samo 149 funti za jednosmjerne karte, pri čemu let predviđa i zaustavljanje na Islandu.

WOW airlines linija prema Indiji otvorit će se u prosincu, polazeći sa London Gatwick zračne luke, zatim sa stajanjem u zračnoj luci Keflavik u Reykjaviku te će potom nastaviti deset i pol sati leta dalje prema istoku prema Delhiju.

Pretražite trenutno dostupne najpovoljnije cijene letova prema Indiji

Financijski odjeli WOW airlinesa smatraju kako će popularne cijene letova do Indije povećati broj putnika za putovanje prema ovoj udaljenoj destinaciji te pri tome činjenica kako se leti pomalo zaobilazno neće predstavljati problem. S letom za Reykjavik koji traje tri sata, te drugim dijelom leta koji traje 10 i pol sati, WOW servis će biti oko četiri i pol sata duže u zraku nego izravni let do indijskog glavnog grada.


Prijevoznik će letjeti tri puta tjedno prema Indiji od 6. prosinca, ali će se povećati na pet puta po tjednu od siječnja 2019. godini. Spomenuta ruta novi je korak u borbi za dominaciju u sve konkurentnijem svijetu povoljnih i dugotrajnih putovanja te korak dalje u širenju niskotarifnih letova izvan Europe sa polazištima u Europi. WOW-ovi rivali Norwegian bili su prvi koji su uveli letove prema SAD-u po povoljnijim cijenama, a prošle godine pokrenuli su niskotarifnu uslugu za Aziju, s letovima za Singapur, ali islandska zrakoplovna tvrtka prva se okreće Indiji i tako se nada osvajanju novog tržišta.

Pročitajte naš vodič za početnike za putovanje u Indiju

WOW je opisao ovaj korak kao "prvi korak u sljedećoj fazi transkontinentalnog širenja prijevoznika". Islandska zrakoplovna tvrtka trenutno povezuje 38 destinacija širom Europe, SAD-a i Kanade, te nudi letove iz Londona za samo 125,99 funti prema destinacijama poput New Yorka, Washingtona i Bostona, sve preko Keflavika.

"Oduševljeni smo što možemo najaviti proširenje mreže u Indiju", rekao je utemeljitelj zrakoplovnog prijevoznika WoI Skuli Mogensen. "Ova uzbudljiva nova ruta važan je korak u rastu WOW zraka i označava našu trajnu misiju kako bi otvorili nebo i omogućili još veće mogućnosti putovanja, uvijek po najboljim mogućim cijenama."

Pročitajte i dio Putopisa kroz Indiju

Ipak treba primjetiti kako se akcijske cijene redovnih zrakoplovnih prijevoznika često spuštaju i niže od ponuđenih cijena koje najavljuje WOW airlines, pa ostaje za vidjeti koliko će često biti dostupne predložene cijene i hoće li i na spomenute cijene biti dostupne i povoljnije akcije koje bi zaista Indiju učinile niskotarifnom destinacijom u budućnosti u pogledu zrakoplovnog prijevoza.

Booking.com

izvor: Telegraph.co.uk

objavljeno: 2018-05-15Aktualno:

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Sejšeli iz Venecije od 367 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Zagreb - Split za 120 kuna vlakomPovezano:

Sto dana Indije

Indija iz Beograda za 326 eura povratno

Indija iz Beča za 374 eura povratno

Indija iz Trsta za 319 eura povratno

Zanzibar iz Venecije za 371 euro povratno

Kuba iz Minhena za 300 eura povratno

Kazahstan iz Budimpešte za 76 eura povratno

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmor

VenecijaPogledajte još:

otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor


Venecija