Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi povratne letove iz Zagreba do Pariza Beauvais, za samo 34 eura povratno! Odlične cijene putovanja prema jednom od najpoznatijih gradova na svijetu dostupni su tijekom ožujka te predstavljaju dobru opciju za odlazak do francuske prijestolnice. Iako su letovi prema relativno udaljenoj zračnoj luci Beauvais, cijene su i dalje relativno pristupačne za ugodan citybreak u Parizu.

Prema raznim istraživanjima ponašanja turista Pariz je najpoželjnija destinacija na svijetu, pa stoga ne čudi što privlači i veliki broj hrvatskih turista. Zahvaljujući navedenoj akciji, glavni grad Francuske te jedna od najpopularnijih romantičnih destinacija još je bliža svim putnicima iz Hrvatske.

Ukoliko planirate putovanje u Pariz, svakako pročitajte KAKO NAJJEFTINIJE ISTRAŽITI PARIZ.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

09. 03. - 16. 03.

10. 03. - 16. 03.

23. 03. - 30. 03. (39 eur)

Letove je moguće kombinirati. Povoljni letovi su dostupni i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Većina niskotarifnih prijevoznika iz Hrvatske dovest će Vas do zračne luke Beauvais koja je smještena 90 kilometara od Pariza. Doći do grada možete shuttle autobusom po cijeni od 17 eura. Ukoliko uzmete povratnu kartu, cijena će biti 29 eura. Ukoliko želite proći još jeftinije, pogledajte ponudu blablacar-a za relaciju Pariz - Beauvais. Gotovo redovito su dostupne vožnje po daleko pristupačnijoj cijeni.

Pariz, kao jedna od najomiljenijih svjetskih turističkih destinacija, svake godine privlači milijune posjetitelja. Visok broj turista, uz činjenicu da je na vrhu popisa must-see destinacija diljem svijeta, osigurava konstantan priliv novca Parižanima, čak i uz visoke cijene. Potražnja nadmašuje ponudu, čime ovaj grad, često nazivan gradom ljubavi, ne samo osvaja srca već može i ozbiljno utjecati na novčanike posjetitelja.

Booking.com

objavljeno: 2024-02-10Pratite nas:Aktualno:

Sardinija iz Trsta od 30 eura povratno

Podgorica iz Zagreba od 30 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratnoPovezano:

Rouen

Kako najjeftinije istražiti Pariz

Pariz

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

Vlakom kroz Francusku za 49 eur mjesečno

Marseille iz Zadra za 33 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Albanija iz Trsta za 28 eura povratno

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

Gozo

Malta: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet


Gozo


Malta: Sve što trebate znati