Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Podgorica za 32 eura povratno iz Zagreba

 
slika1
  slika2   slika3   slika4  

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik ima velike planove za zračnu luku Zagreb pa su trenutno dostupne dosta dobre cijene za putovanje do glavnog grada Crne Gore, Podgorice već od 32 eura povratno. Karte su dostupne za termine u rujnu i predstavljaju izvrsnu mogućnost za produženje ljeta na toplijoj crnogorskoj obali ali i za istraživanje prekrasnih nacionalnih parkova u unutrašnjosti, posebice Durmitora i Prokletija.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

07. 09. - 11. 09.

14. 09. - 21. 09.

05. 10. - 12. 10.

Datume je moguće kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

Jesen je posebno lijepa u crnogorskim planinama. Pročitajte naš VODIČ KROZ DURMITOR

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

 

Navedena linija jedna je od desetak novih linija Ryanaira iz Zagreba koje bi trebale krenuti u promet tijekom jeseni. Na taj način hrvatska i crnogorska prijestolnica biti će povezane dva puta tjedno izravnom zrakoplovnom linijom.

Podgorica je najveći grad Crne gore smješten u središnjoj dolini i stoga idealno mjesto za istraživanje gotovo cijele zemlje, od obale do unutrašnjosti i planina. Iako nema previše turističkih znamenitosti, zbog dobre prometne povezanosti s ostatkom zemlje idealno je polazište za istraživanje Crne gore.

Smještaj

Iako je većina turističke ponude Crne gore orijentirano na obalu ili nacionalne parkove, Podgorica također nudi smještajne kapacitete vrijedne spomena.

Za mlade goste veoma dobar izbor je Hostel Maria, smješten gotovo u središtu grada s ponudom zajedničkih smještaja i privatnih soba već od stotinjak kuna na dalje. Nalazi se oko sedamsto metara od Sahat-kule u Podgorici i od Turskog kupališta, Hostel Maria nudi smještaj s klima uređajima i pristupom vrtu s terasom.

Najbolji izbor za privatni apartman je Apartmani Sunny room, s veoma dobro uređenom kvalitetom interijera te ponude.


Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj te svu ponudu smještaja u Podgorici.

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju.

Kupon možete pronaći OVDJE.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2021-05-04Aktualno:

Rim iz Zagreba za 10 eura povratno

Pariz iz Zagreba za 38 eura povratno

Podgorica iz Zagreba za 32 eura povratno

Krf iz Beča za 30 eura povratno

Poznanj iz Zadra za 39 eura povratnoPovezano:

Nacionalni park Durmitor

Slowinski nacionalni park

putopisni film: Mjesec dana Irana

Snježnik

Planinarenje zimi: kako se pripremiti

Jezero Lepenica kajakomPogledajte još:

Slowinski nacionalni park


putopisni film: Mjesec dana Irana


Snježnik


Planinarenje zimi: kako se pripremiti


Jezero Lepenica kajakom