Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Poznan iz Zadra za 39 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji i najpopularniji niskotarifni prijevoznik obnavlja povoljne letove od svibnja iz Hrvatske prema Poljskoj pa su tako dostupni letovi iz Zadra prema Poznanju već od 40 eura povratno. Iako Poznanj nije toliko popularan grad kao što je Krakov ili Varšava, prekrasna stara gradska jezgra i bogata kulturna i povijesna baština ove najstarije poljske prijestolnice dovoljan su poticaj za putovanje u Poznanj. Odlična prometna povezanost sa Berlinom, Varšavom, Gdanskom i drugim dijelovima Poljske također nudi pregršt mogućnosti za daljnja putovanja po Poljskoj.

Pročitajte i naš vodič kroz Poznanj  

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

06. 05. - 09. 05.

13. 05. - 16. 05.

16. 05. - 23. 05.


Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage, dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.Poznanj je nepravedno u sjeni drugih poljskih gradova poput Varšave, Krakova i Gdanska koji privlače brojne turiste te koriste Poznanj tek kao usputnu stanicu na putovanju između ovih glavnih središta. I u pravilu se ugodno iznenade ukoliko provedu nekoliko sati u Poznanju ljepotom njegovog starog gradskog trga (Stary rynek) kojim nimalo ne zaostaje za drugim gradovima Poljske i sjeverne Europe kao i posjetom otočiću Ostrow Tumski sa katedralom između dva rukavca rijeke Warte te posjetom dvama dvorcima, kraljevskom dvorcu i carskom dvorcu koji se doimaju daleko starijima nego što zaista jesu.

Sa zračne luke Lawica do centra grada može se doći sa izravnom autobusnom linijom po cijeni od 4.60 pln (oko 8 kuna)


Kao inspiraciju za duža putovanja kroz Poljsku, pročitajte i naš putopis Sedam dana Poljske

Pogledajte i galeriju fotografija iz Poljske na facebooku i flickru.

Smještaj

Brojna ponuda smještajnih kapaciteta u Poznanju daje mogućnost velikog izbora hostela, hotela i apartmana pa se može pronaći nešto za svakoga.

Za mlade putnike na budžetu odličan izbor je Folk hostel koji se nalazi u povijesnoj stambenoj zgradi s renesansnim stropovima i antiknim namještajem. Pojedine jedinice imaju prostor za sjedenje. Svaka soba ima zajedničku kupaonicu s tušem. Objekt ima zajedničku kuhinju. Noćenje u zajedničkoj spavaonici dostupno je već za četrdesetak kuna po krevetu.


Još jedan veoma dobar hostel jest Hostel Poco Loco koji se nalazi u povijesnoj stambenoj zgradi u centru Poznanja, u blizini Željezničkog kolodvora Poznań Główny. Nudi smještaj s besplatnim bežičnim pristupom internetu, a kava i čaj također su besplatni. Prate se cjelokupni prostori. Sobe u Poco Loco su individualno dizajnirane i inspirirane različitim regijama svijeta. Sadrže foto-tapete i drvene krevete. Na raspolaganju su zajednička kupaonica. Gostima je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja.

Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj te svu ponudu smještaja u Poznanju.

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju.

Kupon možete pronaći OVDJE.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2021-04-05Aktualno:

Poznanj iz Zadra za 39 eura povratno

Prag iz Hrvatske vlakom od 22 eura

Istanbul iz Zagreba za 107 eura povratno

Atena iz Splita za 43 eura povratno

Pariz iz Zadra za 36 eura povratnoPovezano:

Ekspedicija 500 km stazom Beskida

Poznanj

Krakov

Varšava iz Zagreba za 72 eura povratno

Krakov iz Zadra za 30 eura povratno

Advent u Krakowu iz Beča za 9,98 eura povratno

Pariz iz Zadra za 36 eura povratno

Malaga iz Beča za 22 eura povratno

Barcelona iz Zagreba za 88 eura povratno

Planinarenje zimi: kako se pripremiti

Jezero Lepenica kajakom

Vrbnik

Grobničke Alpe

otok BiševoPogledajte još:

Planinarenje zimi: kako se pripremiti


Jezero Lepenica kajakom


Vrbnik


Grobničke Alpe


otok Biševo