Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Prag iz Zadra za 36 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Najpoznatiji niskotarifni prijevoznik Ryanair trenutno nudi letove za samo 36 eura povratno od Zadra do Praga, veoma popularne destinacije u srednjoj Europi. Letovi su dostupni tijekom listopada za više termina, a relativno povoljne karte dostupne su i za druge termine po nešto višim cijenama.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

02. 10. - 05. 10.

16. 10. - 23. 10.

23. 10. - 26. 10.

Cijene za letove tijekom drugih datuma potražite OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Veza između zračne luke Václav Havel u Pragu i centra grada Praga osigurana je autobusnim linijama javnog prijevoza koje rade u redovitim intervalima od nekoliko minuta. Autobusna stajališta nalaze se neposredno ispred terminala.

Autobusi povezuju zračnu luku sa stanicama podzemne željeznice vožnjom od prosječno 45 minuta.

Vozni red i najpogodniju liniju možete pronaći u tražilici OVDJE

Karte za autobus se mogu kupiti na automatima u zračnoj luci. Ulaznice su dostupne u vremenskim razmacima od

Cijene karata:
30 minuta (24 czk),
90 minuta (32 czk),
24 sata (110 czk) ili
3 dana (310 czk).

Dostupan je i poseban autobus Airport Express (autobus kojim upravljaju češke željeznice). COvi autobusi napuštaju zračnu luku svakih 30 minuta i povezuju zračnu luku sa željezničkim kolodvorom. Prvi autobus kreće u 05:46 a posljednji u 21:16. Karte su dostupne kod vozača (60 CZK), ali se mogu kupiti i putem stranice čeških željeznice kao dio integrirane karte OVDJE.

Odvest će vas do željezničke pruge i postaje podzemne željeznice Dejvická A i Náměstí republiky (Masarykovo nádraží) B. Posljednja postaja bit će glavna željeznička postaja u Pragu (Hlavní nádraží C koja je na češkom skraćena kao "Praha hl.n."). Odatle autobus vozi natrag u zračnu luku.

Vozni red pronađite OVDJE

Pročitajte i naš VODIČ KROZ PRAG

Grad Prag glavni je i najveći grad Češke republike, povijesna prijestolnica Bohemije te jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi. Kulturna baština duge tradicije sve od devetog stoljeća koja podjednako svjedoči o povijesnom značaju grada kao kulturnog središta te kao značajnog boemskog središta što je Prag danas privlači sve zaljubljenike u europske gradove i kulturu, dok široka ponuda povoljnih a veoma kvalitetnih piva te širok spektar mogućnosti za provod privlači rijeke mladih u ovaj milijunski grad na obali Vltave.

Smještaj

Zahvaljujući ogromnom broju gostiju koji svakodnevno posjećuju Prag te općenito niskim cijenama u gradu i velikom konkurencijom ponuditelja smještaja, u Pragu je moguće pronaći krevet u hostelu već za tridesetak kuna po noćenju. 

Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj u Pragu

Preporučujemo Hostel Czech Inn zbog odlične lokacije, uređenih prostorija i zanimljiv bar u podnožju samoga hostela. Također preporučujemo Hostel Cathedral koji osim odličnog položaja u blizini dvorca, kvalitetnog i povoljnog smještaja te ponude bicikla za iznajmljivanje nudi i doručak uključen u više nego povoljnu cijenu smještaja. 

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2019-06-14Aktualno:

Preuređenje ulice vlakova u Vijetnamu

Advent u Madridu iz Beča za 30 eura

Amsterdam iz Ljubljane za 64 eura povratno

Kopenhagen iz Beča za 10 eura povratno

Lisabon za 35 eura povratno iz BečaPovezano:

Znojmo

Brno

Prag

Flixbusom do Praga i Berlina izravno iz Zagreba

Izravni letovi od Zagreba do Praga

Zabrana sjedenja na španjolskim stubama

Bergen iz Beča za 33 eura povratno

Zabranjene ture u crvenoj četvrti Amsterdama

Jezera Gorskog Kotara

Mjesec dana Irana (2. dio)

Albanska rivijera

Kajakom na more

Sirija: zvijer u ljepoticiPogledajte još:

Jezera Gorskog Kotara


Mjesec dana Irana (2. dio)


Albanska rivijera


Kajakom na more


Sirija: zvijer u ljepotici