Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Santorini iz Verone za 58 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Volotea, niskotarifni prijevoznik koji se prvenstveno specijalizirao za letove na području Mediterana trenutno nudi veoma povoljne letove iz Verone prema Santoriniju, jednom od najpopularnijih grčkih otoka za samo 29 eura povratno za kraj listopada, kada je na Santoriniju završetak sezone, ali i dalje dovoljno toplo i sunčano za ugodnu šetnju i kupanje. Ponekada se može putovati i povoljnije. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

16. 10. - 30. 10.

23. 10. - 30. 10.

Cijene i mogućnosti putovanja prema Santoriniju potražite na Skyscanneru.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage, dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Od Zagreba do zračne luke Verona moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Verona, a potom gradskim autobusom, pri čemu su cijene karata dostupne već od 189 kuna po smjeru od Zagreba do Venecije. Po sličnim cijenama, a ponekada i jeftinije dostupne su karte iz Rijeke do Verone. Karte možete kupiti u nastavku: 

Zagreb (Rijeka) - Verona Flixbus (od 189 kuna)

Više mogućnosti za dolazak do Verone nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakom Trenitalia za 19 eura do kolodvora Verona Porta Nuova. 

Sa kolodvora Verona Porta Nuova gradski autobus (linija 199) vozi ravno do zračne luke (12 eura povratno). Autobus vozi svakih dvadesetak minuta. Vozni red potražite OVDJE.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Marco Polo po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Santorinija i natrag iznosi već od:
- autobus Zagreb - Verona (378 hrk)
- prijevoz Verona P. N. - Zračna luka Verona (12 eura)
- let Verona - Santorini (58 eura)  
UKUPNO: 898 kuna  

Santorini je jedan od najljepših otoka Grčke koji se nalazi u otočnoj skupini Ciklada u Egejskom moru. Vulkanskog je porijekla uslijed čega ima strme obale koje privlače podjednako ljubitelje u plivanje i sunčanje kao i ljubitelje u priobalne šetnje sa vanrednim pogledima. Posebno je zanimljiva klima otoka, jer unatoč tome što zbog svojeg položaja gotovo u središtu Atlantika bi otok trebao imati sredozemnu klimu, otok Santorini zajedno s otokom Anafijem, prema Köppenovoj klasifikaciji, ima pustinjsku klimu. To znači puno suhih i sunčanih dana tijekom cijele godine što je odlično za kupače i zaljubljenike u more i sunce.

Ne propustite i druge prekrasne grčke otoke za povoljan odmor

Pretraži najpovoljnije rent-a-car ponude na Santoriniju.

Smještaj

Santorini je turistički jedan od najpopularnijih otoka u Grčkoj te kao takav privlači ogroman broj posjetitelja tijekom cijele godine, a posebice tijekom ljetnih mjeseci. Ipak izvan sezone broj posjetitelja je nešto manji što pogoduje i nižim cijenama smještaja.

Pregledajte ponudu najpovoljnijeg smještaja na Santoriniju.

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-09-08Aktualno:

Najduža umjetna ski staza svijeta u Srbiji

Berlin iz Pule za 20 eura povratno

Krf iz Beča za 20 eura povratno

Najveća izložba Igre Prijestolja na svijetu

Stockholm iz Rijeke za 26 eura povratnoPovezano:

Grčki otoci za povoljan odmor

Hramovi Grčke

Krf iz Beča za 20 eura povratno

Mikonos iz Beča za 40 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

Krf iz Beča za 20 eura povratno

Cipar iz Beča za 40 eura povratno

Cipar iz Budimpešte za 40 eura povratno

Pariz

Mjesec dana Irana (1. dio)

Poznanj

Najbolji besplatni muzeji

Igor u Indokini: Tajland (1. dio)Pogledajte još:

Pariz


Mjesec dana Irana (1. dio)


Grčki otoci za povoljan odmor


Poznanj


Najbolji besplatni muzeji