Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Sevilla iz Trevisa od 35 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Najpoznatiji niskotarifni prijevoznik Ryanair trenutno nudi veoma povoljne letove sa zračne luke Venezia Treviso prema Sevilli, prekrasnom andaluzijskom gradu koji je odlično polazište za cijelu južnu Španjolsku. Dostupni su letovi već za 35 eura povratno što je odlična cijena za putovanje do Seville. Ponekada su dostupne i povoljnije karte kupovinom maestro karticom putem posrednika rumbo.es odnosno diners kartcom putem posrednika rumbo.pt. Kako kupiti povoljnije karte putem navedenih posrednika pročitajte u našem vodiču Kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

13. 12. - 18. 12.

15. 12. - 18. 12.

Pročitajte i naš VODIČ KROZ SEVILLU

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume a moguće je i navedene datume kombinirati. Cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.


Od Zagreba do zračne luke Venezia Treviso moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Venecija Mestre, pri čemu su cijene karata dostupne već od 69 kuna po smjeru. Karte možete kupiti u nastavku: 

Zagreb - Venecija Flixbus (od 69 kuna)

Alternativno, možete stići i autobusom Črnja Toursa (polazak u 4:55 iz Zagreba, dolazak u Venezia Mestre u 11:05) pri čemu su dostupne povratne karte već od 337 kuna. Karte možete kupiti OVDJE

Sa kolodvora Venezia Mestre vozi autobus izravno do zračne luke Venezia Treviso po cijeni od 10 eura (18 eura povratno). Povoljnije, može se doći sa Vezenia Mestre vlakom do kolodvora Treviso Centrale za 3,30 eura. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Venezia Treviso nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakom Trenitalia za 13,75 eura do Treviso Cenrale. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Treviso po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Seville i natrag iznosi već od:
- vlak Zagreb - Venecija (18 eura)
- prijevoz V. Mestre - Zračna luka Venezia Treviso (18 eura)
- let Treviso - Sevilla (35 eura)  
UKUPNO: 526 kuna 

Sevilla je četvrti najveći španjolski grad te središte Andaluzije. Smještena u dolini uz rijeku Gudalquivir, predstavlja spoj klišeja koji krase Španjolsku, raskoši jednom bogatoga grada koji je živio punim plućima na blagu konkvistadora te romantičnog ugođaja tople andaluzijske klime i ritma flaminga. Naseljena je još od doba Rimljana, a svoju je najveću važnost imala tijekom petnaestog i šesnaestog stoljeća, pa stoga i većina palača i crkava uglavnom i dalje ocrtava renesansne konture megalomanskih proporcija. Kuga koja je dva puta poharala grad uvelike je usporila njegov razvoj u kasnijim stoljećima, ali industrijska revolucija donijela je nove mogućnosti prosperiteta u devetnaestom stoljeću, nakon čega se Sevilla profilirala kao središte juga Španjolske, što je ostala do danas. 

Ukoliko želite istražiti Andaluziju svojim vozilom, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car u Sevilli.  

Smještaj

Smještaj u Sevilli nije pretjerano povoljan iako je izbor zaista velik. Cijene uvelike variraju tijekom sezona, a s obzirom na blage i suhe zime što se smještaja tiče putovati u Sevillu tijekom kasne jeseni ili zime je daleko bolji izbor nego tijekom veoma vrućih ljeta. Grad nudi širok izbor hostela i smještaja u dvokrevetnim sobama u pensionima, ali isto tako nude se i veoma dobri apartmani. U nastavku donosimo naše preporuke za smještaj u Sevilli.

Veoma dobar i povoljan izbor je Samay Hostel Sevilla.

Za ostale smještajne kapacitete, pretražite našu integriranu tražilicu Najpovoljnijeg smještaja u Sevilli

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-09-10Aktualno:

Najduža umjetna ski staza svijeta u Srbiji

Berlin iz Pule za 20 eura povratno

Krf iz Beča za 20 eura povratno

Najveća izložba Igre Prijestolja na svijetu

Stockholm iz Rijeke za 26 eura povratnoPovezano:

San Sebastian

Bilbao - srce Baskije

Barcelona

Pješčane dine u Ibizi ugrožene seksom!

Proljeće na Palmi iz Beča za 19 eura povratno

Valencija iz Trsta za 24 eura povratno

Zabranjene ture u crvenoj četvrti Amsterdama

Kazahstan mijenja ime glavnog grada

Rim pooštrava propise ponašanja turista

Pariz

Mjesec dana Irana (1. dio)

Grčki otoci za povoljan odmor

Poznanj

Najbolji besplatni muzejiPogledajte još:

Pariz


Mjesec dana Irana (1. dio)


Grčki otoci za povoljan odmor


Poznanj


Najbolji besplatni muzeji