Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Skopje iz Zagreba za samo 658 kuna povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Trenutno su dostupni relativno povoljni letovi iz Zagreba prema glavnom gradu Makedonije, Skopju za samo 658 kuna povratno. Time je ova mala država u samome središtu Balkanskog poluotoka još bliža našim putnicima. Ponekad je raznim posrednicima moguće dobiti i povoljnije karte. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

18. 08. - 28. 08.

21. 08. - 01. 09.

03. 09. - 06. 09.

13. 09. - 17. 09.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te predana prtljaga do 23 kilograma kao i ručna prtljaga dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg.


Skopje je veoma popularna citybreak destinacija zahvaljući veoma niskim cijenama posebice za zaljubljenike u noćni život i provode te kulinarske užitke u balkanskoj hrani. Isto tako, Skopje je odlično polazište za istraživanje drugih dijelova Makedonije, među kojima su posebno zanimljivo Ohridsko i Prespansko jezero kao i planinski vrhovi koji dostižu visine preko dvije tisuće metara te su sa pravom jedne od najpopularnijih planinarskih destinacija na Balkanu i jugoistočnoj Europi uopće.

Ukoliko želite istražiti Makedoniju svojim vozilom, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car u Makedoniji

Smještaj

S obzirom na veoma niske cijene smještaja općenito u Makedoniji, moguće je pronaći i veoma povoljan smještaj posebice u Skopju, ali isto tako i u drugim dijelovima zemlje.

Pri tome preporučujemo City Hostel. Obiteljski vođen hostel City nalazi se na 1 km od Muzeja grada Skoplja. Objekt uključuje vrt s prostorom za sjedenje, vanjsku opremu za roštilj i besplatni WiFi. Ispred zgrade dostupno je besplatno javno parkiralište. Gosti koji borave u hostelu City imaju pristup baru i zajedničkoj kupaonici. Na raspolaganju su zajednička kuhinja te zajednička prostorija s TV-om s kabelskim programima, kaminom i knjižnicom. Na pultu za organizaciju izleta gosti mogu dobiti detaljne zemljovide i lokalne informacije o povijesti, kulturi i znamenitostima u Skoplju. U okviru objekta moguće je dogovoriti uslugu najma bicikala i automobila, uslugu prijevoza te pranje rublja.

Dobar izbor jest također i moderni Hostel infinity. Ovaj moderni hostel nalazi se oko tri kilometra od samoga središta grada te svojim gostima nudi veoma kvalitetnu ponudu smještaja i doručka. Nudi kuhinju za goste, besplatan WiFi i besplatna računala s internetom. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta i nije potrebna rezervacija.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Skopju

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-08-06Aktualno:

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Sejšeli iz Venecije od 367 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Zagreb - Split za 120 kuna vlakomPovezano:

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Istanbul iz Graza za 98 eura povratno

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmor

VenecijaPogledajte još:

otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor


Venecija