Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Toronto izravno iz Zagreba od 2018. godine

 
     

 

Air Canada Rouge uvodi redovnu liniju Zagreb - Toronto od lipnja 2018. godine 4 puta tjedno. Kako navodi Avioradar.hr, kanadski zrakoplovni prijevoznik Air Canada Rouge, tvrtka kćer kanadskog nacionalnog zrakoplovnog prijevoznika Air Canada (AC/ACA), član globalnog udruženja Star Alliance uvodi svoju prvu liniju za Hrvatsku Zagreb - Toronto (zračna luka Pearson International). Nova linija kreće s prometom u ljetnom redu letenja 2018. godine od 2. lipnja do 7. listopada 2018. godine.

Ukupno 4 leta tjedno su u ponudi, utorkom, srijedom, četvrtkom i subotom iz Toronta za Zagreb, a dan kasnije srijedom, četvrtkom, petkom i nedjeljom u suprotnom pravcu iz Zagreba za Toronto. Karte su već u prodaji. Na liniji će letjeti zrakoplovi tipa Boeing 767-300ER.


Air Canada Rouge osnovana je 2013 godine i leti na manje frekventnim letovima Air Canade, uglavnom prema turističkim odredištima u svijetu. Leti prema 76 odredišta u svijetu, od toga je 16 odredišta u Europi, koje će proširiti 3 nova odredišta u 2018. godini, pored Zagreba još Bukurešt i Porto. Aktualno ima u svojoj floti 24 zrakoplova tipa Boeing 767-300ER, te 20 manjih zrakoplova tipa Airbus A319 i 5 zrakoplova tipa Airbus A321.

Podsjetimo kako je od ožujka 2016. godine za ulazak u Kanadu zrakoplovom potrebna tzv. eTA (Electronic Travel Authorization) registracija. Kanada u jeku izbjegličkih kriza odlučuje pooštriti propise oko ulaska u zemlju, prije svega u strahu od terorističkih napada koje bi mogli počiniti državljani sa putovnicama zemalja za koje nije potrebna kanadska viza. Ova registracija već se koristi za SAD (iako se to ne odnosi na građane Republike Hrvatske, jer je nama i dalje potrebna viza za ulazak u Sjedinjene Države) pri čemu se putem online registracije navode podaci o osobi koja dolazi. Online registracija se izvršava na poveznici OVDJE.

Ovaj režim ne vrijedi ukoliko se dolazi kopnenim ili morskim putem (što se uglavnom odnosi na pomorce te na krstarenja). Isto tako, registracija nije potrebna za građane Sjedinjenih država te građane drugih zemalja kojima je još uvijek potrebna viza za ulazak u Kanadu. 

Sustav registracije ETA eksperimentalno je uveden početkom kolovoza ove godine te se sve više koristi i preporučuje se svima koji putuju u Kanadu, a od 15. ožujka 2016. eTA registracija postati će obavezna. Sam proces registracije je jednostavan i brz. Možemo ga usporediti sa online check-in sustavom kod zrakoplovnih tvrtki (samo bez nepotrebnih reklama i ponuda). Potrebni su podaci iz putovnice, email adresa te kreditna kartica kojom uplaćujete troškove registracije u vrijednosti od 7 kanadskih dolara što je oko 36 kuna. Jednom proveden sustav registracije daje Vam pravo ulaska u Kanadu u razdoblju od pet godina ili do isteka putovnice. 

Booking.com

izvor: avioradar.hr

objavljeno: 2017-10-02Aktualno:

Mikonos iz Bologne za 48 eura povratno

Maroko iz Trevisa za 66 eura povratno

Dublin iz Beča za 40 eura povratno

London iz Zadra za 40 eura povratno

Barcelona iz Venecije za 41 euro povratnoPovezano:

Toronto iz Budimpešte za 370 eura povratno

Toronto iz Budimpešte za 366 eura

Montreal iz Venecije za 355 eura povratno

Dublin iz Beča za 40 eura povratno

London iz Zadra za 40 eura povratno

Kopenhagen iz Budimpešte za 34 eura povratno

Primošten

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmorPogledajte još:

Primošten


otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor