Portal za samostalna putovanja i backpacking

Zakinthos iz Beča za 99 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 
Ryanair, niskotarifni prijevoznik nudi veoma povoljne letove prema Zakintosu, jednoj od najpopularnijih ljetnih destinacija na Mediteranu i veoma popularnom otoku u Grčkoj za samo 99 eura tijekom lipnja, što je odlična cijena za putovanje na ovaj super popularni otok na početku sezone. Karte su dostupne za više različitih datuma koje je moguće kombinirati. Nešto povoljnije karte dostupne su za kraj rujna kad je još uvijek relativno toplo na Zakyntosu.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

21. 06. - 28. 06.

24. 06. - 24. 06.

Navedene datume naravno moguće je kombinirati. Cijene i mogućnosti putovanja prema Zakintosu za druge datume potražite na Skyscanneru.

Pročitajte na koje još možete letjeti druge grčke otoke za povoljan odmor

Letovi po sličnim, čak i jeftinijim cijenama tijekom srpnja dostupni su iz Beograda. Pretražite najjeftinije letove iz Beograda do Zakintosa.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage, dimenzija 55x40x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje. Karte su u ograničenim količinama.


Do Beča se može najjednostavnije iz Hrvatske doći sa postojećim svakodnevnim linijama iz Zagreba po relativno povoljnim cijenama. Karte se mogu kupiti na stranicama autobusnog kolodvora Zagreb. Ukoliko kupujete povratnu kartu, vodite računa o prijevozniku, jer karte vrijede samo za iste prijevoznike. Također je veoma dobra opcija Flixbus autobus koji je dostupan često po cijenama od samo 31 euro po smjeru izravno do zračne luke. 

Do zračne luke možete iz središta grada doći najpovoljnije linijom S-bahn S7 po cijeni od 2.40 eura po smjeru. Vlakovi voze oko pola sata i kreću svakih pola sata od 5:00 ujutro do ponoći. 

Također možete iskoristiti i GoOpti prijevoz od Zagreba izravno do bečke zračne luke. 

Prema tome, cijena povratnog putovanja od Zagreba do Zakintosa iznosi:
- autobus Zagreb - Beč zračna luka (62 eur)
- let Beč - Zakintos (99 eur)
UKUPNO: 161 euro

Zakinthos je jedan od najpopularnijih grčkih otoka te treći najveći otok u Jonskom moru. Zahvaljujući razmjernoj količini padalina tijekom blagih zima, Mlečani su ga nazivali Il Fiore de Levanto, odnosno cvijetom Levanta, zahvaljujući zelenilu koje pokriva otok tijekom cijele godine. S druge strane, proljeća, ljeta i jeseni su topli i ugodni na ovome otoku zbog čega je postao veoma popularna turistička destinacija. Osim burnog noćnog života, Zakinthos nudi i nepregledne mogućnosti za uživanje u moru i suncu, kao i posjetu prirodnim fenomenima, plavim špiljama kraj rta Skinari.

Najpopularnija i najčešće fotografirana je Navaggio plaža, koja je jedna od najljepših plaža mediterana za dugo i toplo ljeto.

Kako biste lakše istražili cijeli otok, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car u Zakinthosu

Smještaj

Zakinthos je turistički jedan od najpopularnijih otoka u Grčkoj te kao takav privlači ogroman broj posjetitelja tijekom cijele godine, a posebice tijekom ljetnih mjeseci. Ipak izvan sezone broj posjetitelja je nešto manji što pogoduje i nižim cijenama smještaja.

Pregledajte ponudu najpovoljnijeg smještaja na Zakinthosu.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2023-05-05Pratite nas:Aktualno:

Malta iz Zagreba za 36 eura povratno

Marseille iz Zadra za 33 eura povratno

Kreta iz Beograda za 69 eura povratno

Zakinthos iz Beča za 99 eura povratno

Island iz Budimpešte za 100 eura povratnoPovezano:

Grčki otoci za povoljan odmor

Hramovi Grčke

Kreta iz Beograda za 69 eura povratno

Krf iz Zagreba za 30 eura povratno

Santorini iz Budimpešte za 50 eura povratno

Kreta iz Beograda za 69 eura povratno

Krf iz Zagreba za 30 eura povratno

Cipar iz Zagreba za 28 eura povratno

Osorčica: planina otoka Lošinja

Najbolje od Gorskog kotara

Oman: sve što trebate znati

Rouen

Kirgistan: pustolovna turaPogledajte još:

Osorčica: planina otoka Lošinja


Najbolje od Gorskog kotara


Oman: sve što trebate znati


Rouen


Kirgistan: pustolovna tura